06 - 53 70 91 10 info@wilstrabooks.nl

Het volk dat in duisternis wandelt, zal een groot licht zien. (door Ds. J. Veenendaal ) – Levensschets en zestig meditaties.

140 pag. Hardcover.  In zeer goede staat.

Ds. J. Veenendaal: Het volk dat in duisternis wandelt, zal een groot licht zien

Levensschets en zestig meditaties

Deze bundel bevat een levensschets en 60 meditaties van ds. J. Veenendaal (1945-2010). Vanaf 1982 heeft hij als predikant op zeer veel plaatsen in kerkelijk Nederland het Woord van vrije genade voor de grootste der zondaren mogen verkondigen.
Ds. Veenendaal was een markante persoonlijkheid en bracht een schriftuurlijk-bevindelijke prediking, zoals wel blijkt uit het volgende citaat uit een van de meditaties: “Zo dan, indien iemand in Christus is, die is een nieuw schepsel. O, wist ik dat maar, dat ik in Christus ben, zegt u misschien als u dit leest.
Weet u wat zo noodzakelijk is om tot die geloofswetenschap te komen? Ontdekkende en arm makende genade. Smeek daar toch veel om, want u zult alles buiten Christus kwijt moeten raken.
O geliefde lezer(es), sta naar die staatsverwisseling in uw leven. In de eerste Adam bent u voor eeuwig verloren. In de tweede Adam bent u voor eeuwig behouden. Van nature bent u in de eerste Adam, door wedergeboorte bent u in de tweede Adam.”

ISBN: 9789087180270

Prijs: 7,50

1 op voorraad