De Christenreis – Naverteld door M.J. Ruissen

175 pag. uitgever: De Ramshoorn. Boek is NIEUW en komt uit de voorraad van een voormalige boekhandel.

John Bunyan: De Christenreis – Naverteld door M.J. Ruissen

De Christenreis behoort samen met De Christinnereis en De Heilige Oorlog tot de bekendste werken die Bunyan heeft nagelaten. Vooral De Christenreis heeft talrijke mensen over de hele wereld geboeid. En wat belangrijker is: het boek is velen tot zegen geweest. Een boek van blijvende waarde.
In dit boek stelt Bunyan voor hoe God de pelgrims leidt naar de Hemelstad. Hij roept ze uit de stad Verderf, laat hen binnengaan door de Enge Poort en verlost hen bij het kruis van hun zondepak. Ook redt Hij hen uit alle gevaren en leidt hen veilig door de doodsrivier, om hen daarna op te nemen in de hemelse heerlijkheid.

Deze bewerking van de Christenreis naar de eeuwigheid is een getrouwe weergave van het origineel. De auteur heeft zich als doel gesteld Bunyans werk voor jong en oud toegankelijk te maken. Rino Visser zorgde voor de prachtige illustraties, waarmee hij de sfeer van het verhaal tot in de kleinste details heeft vastgelegd.
Eenvoudige vragen aan het eind van elk hoofdstuk maken dit boek extra leerzaam, ook voor kinderen van de basisschool. De antwoorden kunnen ze uit de tekst halen of achterin opzoeken.
Talloze gespreksvragen bij elk hoofdstuk maken dit boek uitermate geschikt voor verenigingen en gespreksgroepen.

Prijs: 19,50

1 op voorraad